BLI KONTAKTAD AV OSS

Vi installerar även på kvällar och helger – så att ni slipper göra avbrott i er verksamhet. Larm kopplat till larmcentral– från 199 kr/månad. Du når oss på mail via info@saka.se. Eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

SÄKA erbjuder larm och kameraövervakning till små och medelstora företag. Vi erbjuder

  • Passersystem
  • Inbrottslarm
  • Kameraövervakning

Vi använder certifierade produkter för en hög driftsäkerhet!

Företagslarm kopplat till larmcentral kostar från 199 kr / månad. Har ni larm idag kan vi enkelt konvertera detta och på så sätt minimera kostnaden för installation.

Kontakta oss så kommer vi ut och besöker er.

Kontakt

LARMVÄSKA FÖR UTOMHUSBRUK

Vem vaktar er byggarbetsplats när personalen går hem? Ett inbrott på arbetsplatsen innebär höga kostnader i inköp men också för driftstopp. Kameraövervakning eller larmväska är två alternativ.

Med en genomtänkt larmväska larmar du snabbt och säkert byggställningar, entreprenadmaskiner och andra tillfälliga objekt utomhus. Ingen nätanslutning krävs då strömförsörjning tryggas av kraftfulla batterier med upp till två års driftstid.

Larmväskan är utvecklad för snabb och enkel larmning av t.ex byggställningar, entreprenadmaskiner, kraftverk eller andra utomhusobjekt som kräver hög säkerhet. Väskan innehåller uteslutande Videofied®-produkter som är helt batteridrivna och klarar tuffa utomhusmiljöer. Den kan därför placeras överallt där GPRS-nät finns tillgängligt.

Ingående detektorer har inbyggd kamera och skickar ett 10 sekunder långt videoklipp när larmet löser ut. Videosekvensen ger snabba besked om larmet har utlösts av t.ex ett passerande djur, en vajande gren eller om orsaken är ett verkligt intrång.

Larmväskan anpassas för varje objekts behov. Larmväska för inomhusbruk finns tillgänglig.

INNEHÅLL

1st Centralapparat
1st Manöverpanel
1st Kortläsare
6 st Rörelsedetektor med kamera
1st Utomhussiren med blixt
10 st Tag

ÖVRIGT INNEHÅLL

Skruvdragare
Måttband
Pannlampa
Externa antenner för radio och GPRS
Diverse bits, monteringsskruvar och fästen

Företagslarm i Norrköping

KAMERAÖVERVAKNING

SÄKA kan erbjuda allt från den lilla lösningen för hemmet till en stor företagslösning. Med vår smarta kameratjänst (CCTV) har du möjlighet att förebygga stölder, svinn och skadegörelse. Kombinationen med bra lås, inbrottslarm och kontinuerlig övervakning är ett effektivt sätt att höja säkerhetsnivån för dina lokaler och din verksamhet. SÄKA tillhandahåller samtliga kombinationer.

  • Alla våra övervakningsutrustningar är flexibla och fungerar ihop med ditt befintliga nätverk oavsett om det är 4G eller fiberansluting.
  • Att du även kan gå in när du vill för att titta live eller titta på sparade händelser i FULL HD är en stor fördel om någonting har inträffat som du vill granska.

LEVERANTÖRER OCH SAMARBETSPARTNERS